• Groothandel in betaalbare hulpmiddelen van uitstekende kwaliteit

Wie zijn wij?

SecoBed is een jong bedrijf welke gespecialiseerd is in de distributie van wasbaar incontinentiemateriaal. Onze producten worden door zowel “fysieke” als “online” dealers verkocht en SecoBed voorziet in de aanlevering van deze producten en biedt zo nodig ondersteuning in de aftersales.

Inmiddels bestaat ons team uit een drietal servicegerichte medewerkers die graag willen bijdragen aan een prettiger en zelfstandiger leven door te zorgen voor betaalbaar incontinentiemateriaal.

Wat doet SecoBed?

Secobed is een distributeur van wasbaar incontinentiemateriaal en bied hier verschillende varianten in aan. De verkoop van producten van Secobed wordt verzorgd door een geselecteerd aantal (online) wederverkopers. Daarnaast blijven we constant op zoek naar producten waarmee de ongemakken van incontinentie verlicht kunnen worden.

We zetten ons volledig in om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en desnoods hun verwachtingen te overtreffen. Wij zetten ons ervoor in om een goede relatie op te bouwen met onze klanten dat gebaseerd is op vertrouwen, door snel en professioneel te reageren op de wensen en verlangens van onze klanten.

Hoe doen wij dit?

Wat we zeggen doen we ook en wat we doen, doen we goed! Wij beschikken over een nuchtere ondernemersmentaliteit. Flexibiliteit, bereikbaarheid, snelle respons op vragen en nog belangrijker, de juiste oplossingen. We streven naar een optimale tevredenheid bij onze klanten. Zo lang zij tevreden zijn, zijn wij ook tevreden.

Waarom SecoBed?

  • We hebben betaalbare producten van goede kwaliteit.
  • We hebben al onze producten altijd op voorraad.
  • We zorgen voor een snelle verzending binnen 24 uur.
  • Persoonlijke benadering: onze producten kunnen wij ook persoonlijk bij u demonstreren en afleveren.
  • Goede bereikbaarheid: zowel telefonisch als per email bereikbaar.
  • Wij promoten uw bedrijf via al onze sociale media.
  • We verwijzen eindgebruikers door naar u via ons dealerportaal.
  • We beschikken over heldere documentatie voor de eindgebruiker.
  • We hebben een standaard garantietermijn van 2 jaar.

Waar zijn wij gevestigd?

Wij werken vanuit ons kantoor gevestigd in de Weezenhof te Nijmegen. Onze voorraad wordt gehouden en verscheept vanuit ons magazijn te Wijchen.

Adresgegevens:
Secobed (onderdeel van MultiMotion)
Weezenhof 61-58
6536AM Nijmegen
Tel. 024-6794583
info@secobed.nl

Vul ons Contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.