• Groothandel in betaalbare hulpmiddelen van uitstekende kwaliteit

SecoBed wasbare onderlegger met instopstroken

De wasbare onderlegger met instopstroken van Secobed is een comfortabele en duurzame oplossing om uw matras te beschermen tegen de gevolgen van incontinentie, bedplassen, nachtzweten en het doorlekken na zwangerschap of operatie. De wasbare onderlegger voelt natuurlijk aan, gaat niet zweten wanneer u er langdurig op ligt en maakt geen geluid wanneer u zich in bed beweegt.

Neem contact op over dit product

SecoBed wasbare onderlegger met instopstroken

De wasbare onderlegger van Secobed is een comfortabele en duurzame oplossing om uw matras te beschermen tegen de gevolgen van incontinentie, bedplassen, nachtzweten en het doorlekken na zwangerschap of operatie. De wasbare onderlegger voelt natuurlijk aan, gaat niet zweten wanneer u er langdurig op ligt en maakt geen geluid wanneer u zich in bed beweegt.

De wasbare onderlegger van Secobed met instopstroken is gemakkelijk te fixeren met de 2 instopstroken. Deze instopstroken vouwt u onder het matras waardoor de onderlegger niet kan gaan schuiven en bewegen. Wel is het zo dat u de onderlegger kunt zien liggen op het bed aangezien deze nog boven het laken ligt. De wasbare onderlegger met instopstroken kan dan ook het beste ingezet worden wanneer de onderlegger op zeer regelmatige basis vervangen dient te worden. Hoeft de onderlegger niet zeer regelmatige basis vervangen te worden? Dan is een reguliere wasbare onderlegger van Secoebed een goede oplossing.

Uw reden om te kiezen voor de wasbare onderlegger met instopstroken van SecoBed

Comfortabel in gebruik
Duurzaam en milieuvriendelijk
Tot 300 x te gebruiken/wassen
Wasbaar tot 95 graden
Houdt het matras langer in goede conditie

Specificaties:

Afmeting : 85 x 90 CM
Afmetingen instopstroken (per zijde): 85 x 45 cm
Opnamecapaciteit: 2 liter
Wasbaar tot 95 graden
Geschikt voor de droger
Niet strijkbaar

Samenstelling

Laag 1: 100% geborsteld polyester
Laag 2: 70% polyester/ 30% viscose
Laag 3: PUL
Laag 4: 100% geborsteld polyester
Instopstroken: 50% katoen 50% polyester